BRF Rödhaken

Flytta in/ut

Till dig som ska sälja

Vi hoppas du har uppskattat att bo i föreningen. Här har vi försökt samla lite information för att göra flytten smidigare.

♦ Nycklar till dörr, postlåda och tvättstuga ska lämnas direkt till den som ska flytta in.

♦ Innan man flyttar ut så skall balkongen besiktigas av husvärd eller någon i styrelsen.

♦ Taggarna till entrén ska lämnas direkt till den som ska flytta in.

♦ Ev. nycklar till extraförråd ska lämnas in till Husvärd, ange tydligt ditt namn och för vilken lägenhet det gäller. Kontakta även gärna sekreteraren i styrelsen så att denne vet att nycklar/dosa lämnats in så att man erhåller sin deposition.

♦ Ev. dosa och nycklar till garaget ska lämnas in till Husvärd, ange tydligt ditt namn och för vilken lägenhet det gäller. Kontakta även gärna sekreteraren i styrelsen så att denne vet att nycklar/dosa lämnats in.

♦ Glöm inte att säga upp eventuella tjänster ni har knutna till lägenheten.

 

Några oklarheter utöver detta? Kontakta styrelsen

 

Till dig som ska flytta in

Vi alla önskar dig välkommen till Rödhaken, vi hoppas du kommer trivas lika mycket här som vi gör.

Som nyinflyttad kan man ha många funderingar om hur saker och ting sköts i föreningen. Mestadels av informationen som du kan tänkas behöva finns under boendeinformation som du hittar här.

På den här sidan har vi dock försökt samla en kort guide till dig som nyinflyttad.

♦ Som nyinflyttad ska du kontakta Husvärd för att boka besök. Då får du information samt en rundvandring om en sådan önskas.

♦ Behöver du parkeringsplats kontakta sekreteraren i styrelsen på sekreterare@brfrodhaken.se. Skriv namn, lägenhetsnummer samt uppgång du ska flytta in i. Sekreteraren återkommer med mer information.

♦ För att ändra uppgifter till inpasseringssystemet se här.

♦ Normalt ska namnbytet på postfack och dörr ske automatiskt när ni flyttar in men skulle det inte göra det så kontaktar ni Husvärd. Glöm inte att ange vilken förening det gäller samt för vilken lägenhet det gäller.

♦ Varje hus har en tvättstuga och som boende håller man sig till den tvättstugan som är belägen i ens eget hus. Bokning sker genom en tavla som sitter utanför tvättstugan.

♦ Varje lägenhet har två förråd, ett som fungerar som matkällare och ett lite större för förvaring av annat material.

♦ Föreningens årsstämma sker oftast i mitten av maj.

♦ Trivselregler hittar du här.

♦ Internet/TV och telefoni behöver du inte ordna med själv, föreningen har ett gruppavtal med ComHem som är inkluderat i månadsavgiften. För mer information läs här.

♦ Vi har en bostadsrättsförsäkring.

Välkommen!