BRF Rödhaken

Nycklar & Inpasseringssystemet

Nycklar

Behöver man beställa nycklar kontaktar man sin husvärd som i sin tur skickar en beställning till Passera. Dessa tillhandahålls till självkostnadspris, man kommer få en faktura från Passera och nyckeln hämtas även ut och kvitteras hos Passera.

Inpasseringssystemet

I föreningen har vi ett inpasseringssystem med taggar och porttelefon kopplat till valfri telefon (mobil eller vanlig).

Systemet administreras av Passera.

Om man av någon anledning (nyinflyttad eller dylikt) behöver ändra nummer som porttelefonen går till hör man av sig till sekreteraren i föreningen. Inkludera ert eget namn, lägenhetsnummer, telefonnummer som ni vill att porttelefonen ringer till samt tidigare ägare av lägenhet om ni är nyinflyttade. Alla andra ändringar eller funderingar angående systemet riktas till Husvärd. Systemet har installerats av Passera.

Varje lägenhet har fått ett antal taggar som föreningen har stått för. Vill man ha fler taggar utöver dessa kontaktar man Husvärd. Kostnaden för borttappad eller ny tagg är 100 kr.

En liten lathund

Bekostas av boende:

  • Tagg (Godkänns av någon i Styrelsen)
  • Portöppnare till garage (Godkänns av någon i Styrelsen)
  • Lås och Nycklar till lägenhet (Godkänns av Ordf eller Vice)
  • Service av lås (Uppsmörjning egen dörr)


Betalas av föreningen:

  • Problem med entré 
  • Ändring av telefonnummer

 

Vid flytt

När man flyttar lämnas eventuella extra förrådsnycklar, nycklar och dosa till garage till Husvärd. Var noga med att skriva vem de kommer ifrån. Vid frågor kontakta sekreteraren/Husvärd i styrelsen.

Alla övriga nycklar ska lämnas till den som flyttar in, detta inkluderar bland annat; lägenhetsnycklar, nycklar till låset för att boka tvättid samt postfacket.